Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekonektivní léčení

article preview

REKONEKTIVNÍ LÉČENÍ

Rekonektivní léčení je forma frekvenčního léčení, která je na této planetě vůbec poprvé. Znovu nás spojuje s plností vesmíru, stejně jako nás spojuje s plností našeho bytí a toho, kdo jsme. Předpokládá se, že je schopné nás znovu napojit na vesmír a na naši základní podstatu nejen skrze novou množinu léčivých frekvencí, ale pravděpodobně skrze zcela novou šířku pásma. Realita jeho existence se jasně prokázala jak v praxi, tak ve vědeckých laboratořích.

Rekonektivní léčení není náhradou klasické lékařské péče. Je podpůrným prostředkem napomáhajícím urychlit a zefektivnit lékařskou péči a může pomoci tam, kam klasické medicína nemůže. Svým preventivním působením snižuje četnost a závažnost onemocnění a posiluje organismus.

Jedná se o metodu, kterou přinesl lékař Eric Pearl a říká se jí také metoda “Informačního léčení”. Při léčení praktik naladí klienta na léčivé spektrum frekvence a to způsobí změny jak na fyzické, tak i mentální a emocionální rovině.

Tato metoda je podložena vědeckým výzkumem lékařů, kvantových fyziků a univerzit po celém světě. Má skvělé výsledky s nejrůznějšími druhy nemocí.

Obvykle se aplikuje jedno až tři sezení s terapeutem po 30 minutách. Jedná se o bezdotykovou metodu.

Tak jako u klasické medicíny nelze zaručit stoprocentní výsledek pro každého, ale výsledky jsou více než překvapivé u velkého množství klientů.

http://www.thereconnection.com/
http://www.eric-pearl.cz/

 

Jak vypadá v praxi Rekonektivní léčení?

Principy The Reconnection a Rekonektivního léčení jsou v zásadě velmi jednoduché.

Frekvence, které používá praktik během The Reconnection nebo Rekonektivního léčení jsou zde v prostoru stále. Je to jako rádiová stanice, kterou jsme možná dříve neznali, ale jakmile ji jednou objevíme, naučíme se jí naladit, pak už jí umíme naladit kdykoli. Praktik The Reconnection a Rekonektivního léčení se jednoduše naladí na tyto frekvence a díky tomu je schopen tyto frekvence cítit i klient nebo jeho tělo.

Někdy jsou projevy a cítění klienta během sezení silnější, někdy slabší, ale to, jak frekvence cítíme, nemá vliv na jejich účinek. Jedná se jen o momentální vnímání, ale proces spojení probíhá vždy. Rekonektivní frekvence vibrují na vysoké úrovni vibrací a jsou velmi harmonické. Dalo by se říci, že je to harmonie ve své čisté podobě.

Tím, že naše tělo tyto frekvence cítí, někde hluboko uvnitř na podvědomé úrovni si vzpomene, že takto umí vibrovat také a začne se vracet do stavu přirozené harmonie a zdraví. Postupně se navrací do rovnováhy všechny oblasti, které v rovnováze nejsou.

The Reconnection a Rekonektivní léčení je vlastně návrat do svého stavu přirozené harmonie a zdraví. Dotýká se všech oblastí – fyzické, psychické, emocionální, vztahů, toho co děláme i jak o věcech i sobě přemýšlíme. Je to velmi hluboký a v mnoha ohledech také duchovní proces.

 

Jak sezení probíhá?

Sezení probíhá ve většině případů tak, že klient leží po dobu 30 minut na lehátku a má zavřené oči. Pouze odpočívá. Nemusí se na nic soustředit, jakkoli spolupracovat, na cokoli odpovídat nebo se jinak zapojovat do procesu. Praktik The Reconnection a Rekonektivního léčení se naladí na frekvence a díky tomu je začne svým způsobem cítit i klient.

Projevy jsou různé. Někdy si klient jen velmi dobře odpočine. Někdy se mu pohybují oční víčka, někdy se změní dech, někdy dojde k drobným nebo větším samovolným pohybům svalů na různých částech těla. Někdy mají klienti pocit vznášení se v prostoru, někdy vidí barvy, které nikdy před tím neviděli, někdy vidí obrazy, někdy vzpomínky na věci, které již zapomněli, někdy slyší zvuky a někdy mají pocit, že s nimi na léčení někdo spolupracuje.

Projevy na lehátku jsou opravdu velmi různé a mohou být pokaždé jiné. Ve velké většině případů jsou prožitky na lehátku velmi příjemné a spousta klientů tvrdí, že se s něčím podobným ve svém životě dosud nesetkali. Někdy si nejsou lidé jistí, že něco cítili, někdy klient i usne. Nic z toho není dobře nebo špatně. Je to proces. Každý jsme jiný a každý vnímáme jiným způsobem. To důležité je, co se děje po sezení. Stejně jako při sezení své zážitky klient dostatečně vnímá a nemusí si nic představovat, vnímá i výsledky, které přichází po léčení.

The Reconnection a Rekonektivní léčení je velmi reálné a může mít zásadní dopad na život klienta. The Reconnection a Rekonektivní léčení se nezaměřuje na symptomy ani analýzu problému klienta. V tomto směru je velmi uvolňující. Tím, že se zaměřujeme na problém a příčinu problému, omezujeme řešení problému nebo nemoci do úzkého koridoru možností, které jsme byli schopni za svůj život poznat nebo objevit.

U The Reconnection a Rekonektivního léčení se naladíme do toho pole a ustoupíme svým omezeným vědomím z cesty celému procesu. Necháme projevům svobodnou vůli a tím umožníme přijít řešení z pole 360 stupňů možností. A řešení někdy přichází formou, kterou bychom si nedokázali ani představit.

 

Uvedu příklad:

Přijde klient na léčení, kterého trápí bolesti zad. Nemůže se narovnat, opírá se o hůl. Po pár minutách vstane z lehátka a odejde bez holi. Může chodit a pohybovat se bez jakýchkoli omezení. Na další sezení přijde klient, který má relativně, na první pohled, stejné problémy. Během sezení si uvědomí, že se celý život přizpůsobuje ostatním lidem a že není sám sebou. Odejde a záda ho bolí stále. Jen si uvědomuje, že je problém horší, když sám sebe potlačuje a nebo naopak lepší, když se projevuje svobodně. Do týdne se mu zcela nečekaně po dlouhých letech upraví vztahy s rodiči a teprve po 2 měsících zjistí, že ho již nebolí ani záda. Během tohoto procesu si uvědomil a vyřešil celou spoustu problémů, se kterými vůbec nepřišel.

Léčení je velmi krásný proces. Někdy nás postaví před věci, které jsme neviděli nebo ani nechtěli vidět. Někdy nás situace, které se tímto otevřou trochu znepokojí, ale nakonec, když se to celé uvolní, jsme rádi, že se to celé dalo do pohybu a vyčistily se věci, které byly dlouho uvnitř a vytvářely negativní prostředí, které bránilo harmonickému rozvoji našeho života.

V tomto ohledu je třeba říci důležitý fakt. Je jen praktik, který zprostředkuje spojení s tím, co má každý z nás uvnitř a co je zde stále přítomno a každému dostupné a klient se sám na nějaké úrovni rozhodne, jestli se vrátí do stavu přirozené rovnováhy a zdraví.

Nejlépe to asi vyjadřuje věta z knihy Erica Pearla, Šalamoun promlouvá - o návratu k léčivé energii vašeho života: „Vaše práce je otevřít dveře, jejich práce je rozhodnout se, jestli mají dostatek odvahy těmi dveřmi projít...“

Dobře odvedená práce rekonektivního praktika je právě toto „otevírání dveří“. A to je i umění nevstupovat do procesu méně, ani více.

www.humanconnection.cz

 
 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 1
Celkem: 119356
Měsíc: 1444
Den: 53