Jdi na obsah Jdi na menu
 


Theta Healing

Theta Healing je terapie ve stavu théta 4 - 7 Hz, který se používá při hypnóze a kde je umožněn přístup k podvědomí a vyšší úrovni vědomí. Umožňuje změnu našich přesvědčení, které nám již neslouží pro naše nejvyšší dobro. 

article preview

THETA HEALING

Theta Healing je terapie ve stavu théta 4 - 7 Hz, který se používá při hypnóze a kde je umožněn přístup k podvědomí a vyšší úrovni vědomí. Umožňuje změnu našich přesvědčení, které nám již neslouží pro naše nejvyšší dobro. Pomocí této techniky lze zpracovat emocionální a mentální bloky, odblokovat na energetické rovině a rovině duše, zmírnit či odstranit fyzické symptomy nemoci, přeprogramovat podvědomí, zrušit negativní programy a přesvědčení a naopak naprogramovat pocity, které nám v životě chybí a nastavit tak nový systém přesvědčení, jenž způsobí změny na fyzické, mentální u duchovní úrovni.

Terapií Theta lze zharmonizovat čakry, stáhnout prospěšné programy např. pocit bezpodmínečné lásky, bezpečí, klidu... Lze taktéž rozvinout potenciál dané osobnosti, provést energetické oddělení od osob z minulých vztahů, aktivovat chromozom mládí a vitality, kontaktovat člověka s jeho duchovními průvodci a mnoho dalšího...

 

Něco o autorce metody

V roce 1995 léčitelka a terapeutka Vianna Stibal v průběhu jedné z terapií které vedla, zjistila, že může skrze energii Stvořitele zprostředkovat okamžité uzdravení klientky a být svědkem tohoto léčení. Sama se pomocí této metody uzdravila z rakoviny. Vianna se snažila zjistit, jak její technika funguje, tak požádala lékaře, který napojil praktikanty i klienty na elektroencefalograf a tak bylo zjištěno, že se mozek praktikantů přepíná do vln théta, což je stav velmi hlubokého uvolnění, ve kterém lze úspěšně léčit. Vianna tuto technika tuto techniku ještě zdokonalila až do současné podoby. 

 

Jak vypadá samotné sezení?

Po vašem příchodu do mého salonu si společně začneme povídat a zaměříme se především na to, co vás trápí. Poté sama vědomě vstoupím do stavu théta a naladím se na váš energetický systém. Následně hledám příčinu vašich potíží a nacházím způsob jejich napravení. Pro vás je celý proces léčení nenáročný a je od vás vyžadována pouze vědomá přítomnost, otevření se procesu a dostatečná hydratace. Počet sezení se odvíjí od závažnosti konkrétního problému.

 

 
 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 1
Celkem: 118315
Měsíc: 1300
Den: 79